Doodle (Head) #4

Author:asnawi hassim | Date:3/30/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualikum , warghhh ! ngantok yea , haii
doodle , doodle , doodle
post kali nih Asnawi tak buat Full Body Asnawi buat kepala jea , hahaa malas sikit .
hope korang suka doodle head nih , tinggalkan komen ,okeh ?




GIRL














BOY











Note : Clcik image untuk copy image URL

Doodle (Girl) #3

Author:asnawi hassim | Date:3/29/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualikum , Sihat ? harini nak bagi doodle 
kat korang sume nih , Sekarang Asnawi sudah ada kemajuan kat doodle nih ! , hahaa
Terima kasih sangat kat Munirah sangat-sangat sebab bagi tuto tu . kalau tak kan doodle Asnawi kosong baju yea , ada pun corak buat sendiri , Burok sekarang baju doodle nih corak dari google , malas la terangkan , Hope korang suka , tinggalkan komen ,okeh ?






http://3.bp.blogspot.com/-GTsGP4hXy4o/UVZTR_PZkHI/AAAAAAAAA_c/K-lOTbgOrvU/s1600/capture-20130330-094227.png







http://1.bp.blogspot.com/-BS-RVyUZLac/UVZTSGWZbXI/AAAAAAAAA_g/jQRWgBgZxP8/s1600/capture-20130330-095252.png






http://2.bp.blogspot.com/-MqDRQ7AqUEc/UVZTSMXS7FI/AAAAAAAAA_k/WzTEh2qGEkg/s1600/capture-20130330-094757.png






http://4.bp.blogspot.com/-2ui81JL7d8c/UVZTSr73uwI/AAAAAAAAA_0/kTGU8zuE7hQ/s1600/capture-20130330-095700.png






http://2.bp.blogspot.com/-rbAwJz--cJ8/UVZTS5EBIVI/AAAAAAAAA_8/sIzzGNDOvAo/s1600/capture-20130330-100100.png






http://2.bp.blogspot.com/-Z9OtG6b-15Y/UVZTTHSgs_I/AAAAAAAABAA/Sj6E63vDkyU/s1600/capture-20130330-102151.png



Note : Click image untuk copy image URL

Doodle (Girl) #2

Author:asnawi hassim | Date:3/28/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum .
next post Doodle girl , Susah jugak laa buat doodle perempuan nih banyak yang kena tambah , kalau lelaki senag jea , haha *merungut ,komen jelarh ,okeh ? hope korang suke doodle nih .
ENJOY !




http://1.bp.blogspot.com/-n6-oojVC2LY/UVUGhIEIEZI/AAAAAAAAA-s/EyxevlxYiyI/s1600/capture-20130329-102706.png





http://3.bp.blogspot.com/-cbkqhVl21sw/UVUGhZDhfXI/AAAAAAAAA-w/hZhXob2NGXA/s1600/capture-20130329-103517.png




http://3.bp.blogspot.com/-TJWCYEs5EiM/UVUGhbpdvgI/AAAAAAAAA-0/MOyfLTnK_-Q/s1600/capture-20130329-103206.png






http://3.bp.blogspot.com/-TJWCYEs5EiM/UVUGhbpdvgI/AAAAAAAAA-0/MOyfLTnK_-Q/s1600/capture-20130329-103206.png







http://4.bp.blogspot.com/-PBeSHiehdw8/UVUGiMuXTfI/AAAAAAAAA_I/QYmOOUVAat0/s1600/capture-20130329-105709.png


Note : Click image unutk copy image URL

Doodle (Boy) #1

Author:asnawi hassim | Date:3/28/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum .
hey korang ! Good Morning , Hahaa tak tau kenapa pagi-pagi budak nih buat FREEBIES .
nih Freebies pertama Doodle Asnawi , Apa ? Copycats ? hey mulut jaga sikit ae , Doodle nih Asnawi tak copy mna2 blog ,okeh ?Asnawi buat sendiri . Hope korang suke , kalau cantek amek okeh ? tinggalkan komen . Semua doodle ditransparentkan .





http://1.bp.blogspot.com/-dKNGnEEMUNU/UVTzRjJfVgI/AAAAAAAAA-A/CyxKP-PLTE0/s1600/capture-20130329-090813.png





http://3.bp.blogspot.com/-jlTwRmyvEWo/UVTzRhalvGI/AAAAAAAAA-E/MWrJR1hiRGI/s1600/capture-20130329-091202.png



http://3.bp.blogspot.com/-05tIz8citRY/UVTzRuirLqI/AAAAAAAAA-I/_toagz9Rzqc/s1600/capture-20130329-092604.png






http://4.bp.blogspot.com/-zbazAd_hKao/UVTzScMHSzI/AAAAAAAAA-Y/si-tklIY_4s/s1600/capture-20130329-092742.png






http://3.bp.blogspot.com/-B-9nnchV44k/UVTzScdbKTI/AAAAAAAAA-c/tGxulZOnZNQ/s1600/capture-20130329-092942.png



Note : Clcik image untuk copy image URL

I got you !

Author:asnawi hassim | Date:3/26/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum ! hello holla , sihat tak ? post yang lepas pasal kaki Asnawi tu kan ? hahaa da baik ! alhamdulillah , benda ye boleh dikopek pulak , sebab Asnawi sapu ubat tu dia jadi .. arhh malas la cita , sekrang ni post bukan pasal kaki tu post kali nih pasal tu . . tu ? I GOT YOU apa yang i got you ye ?
hehee , Asnawi cuti sekolah bosann nih , Asnawi cuba2 download paint tool SAI , sebenarye Asnawi da pernah download benda tu tapi Asnawi terdeleted memg frust gilee dowh , tak dapat buat doodle da tapi sekarang boleh ! dapat peluang kedua DOODLE by AsnawiHassim .

Mcam over je aku nih , never mind Asnawi nak buat doodle ! doodle ! doodle ! yang kat atas tu tak seberapa la sangat , sebab Asnawi tak guna mouse , mouse Asnawi rosak tah kenapa Jahanem sanagt , JANGAN BELI BARANG BUATAN CHINA* cewahh bagi nasihat kat orang pulak , apelak

Lepas nih korang rasa patutkan Asnawi buat 'Tempahan Doodle' ? seriosly ? patut kah , tengokla Asnawi fikir-fikir kan dulu , sebab FREEBIES,TEMPAHAN yang lain tu sikit jea pun pening kepala otak Asnawi . btw Asnawi da memg ade pun kawan yang mintak doodle dari Asnawi , Asnawi ckp xde Paint tool Sai jea , dia pun buat muke -.-' ****

What ? kenapa tak download ADOBE PHOTOSHOP ? ,sebenarye memang Asnawi nak download pun , cuma . . cuma ? eh2 salah type . Sebenarye Asnawi da download cuma .. terdelete jugak mcam paint tool sai tu , arhhh -..-'  photoshop nih mcm pening nak guna , tapi kalau da biasa senang jea , hahaa lantak la , paint tool SAI pun jadi la , satu kekurangan kat paint tool sai adelah tak boleh TRANSPARENT tapi Asnawi ada jalan penyelesaian yea , ape dia ? ha . . Asnawi da siap Doodle tu save then asnawi pegi PIXLR.FREE ONLINE PHOTO EDITOR , hahaa seng keja Asnawi , benda tu sama jea mcm Photoshop , tak penigkan sngat , tapi photoshop ada lebih la . Hmmmm*

Okeh ! sampai sini jea post kali nih , hope korang enjoy bace ye ! bubye

Top Button #4

Author:asnawi hassim | Date:3/25/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum ! hello holla 
top button part 4 , lama da tak buat FREEBIES nih .
sebab tak jumpe gambar je , lagi pun Asnawi baru je Download font
terjumpa yang mcm bulat2 , hahaa just komen selepas ambil , okeh ?




http://3.bp.blogspot.com/-ZjXKUAbTZsQ/UVBPsiCJ31I/AAAAAAAAA84/
TFJ072sbmJc/s1600/46.jpg





http://4.bp.blogspot.com/-FCs8wrFLHT4/UVBPsw2pUbI/AAAAAAAAA88/E-pzA4nDqYQ/s1600/capture-20130126-152146.png






http://4.bp.blogspot.com/-1Ki_WA8PmY8/UVBPs2Eff2I/AAAAAAAAA9A/dzkl6aJI5wE/
s1600/capture-20130126-103528.png

 


http://3.bp.blogspot.com/-fkQiwL6W-Ms/UVBPtW-0CQI/AAAAAAAAA9M/xfW-xois7MU/s1600/capture-20130126-175208.png




http://2.bp.blogspot.com/-y4tcbUF9SfY/UVBPtjbOkmI/AAAAAAAAA9Y/CLFEne6yAaU/
s1600/capture-20130127-075952.png






http://4.bp.blogspot.com/-mHA86QZg4bo/UVBPtpnmGzI/AAAAAAAAA9c/QrX_PhE-TfM/s1600/capture-20130127-075017.png


Note : Click image untuk copy image URL

Owh Why ? why ?

Author:asnawi hassim | Date:3/22/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Hey Readers ! Assalamualaikum . sihat tak ? sihat tak ? sihat tak ? ouh kaki ! kenapa kaw jadi mcam tu ? Harini nak cita pasal kaki Asnawi yang tgah mengalami penyakit yang Doktor sendiri tak tau , dia ckp penyakit nih biasa kena kat budak2 je . U THINK I WHAT ? aku maseh budak lagi kut . 14 tahun . ok Asnawi terima . Doktor bagi ubat mcm Doktor tu belikan GULA-GULA . sebab ape gula-gula ? sebab benda yang Asnawi nak makan tu bukan satu je , memg pening la klau nak mkan ubat . banyak gila la ! Lagi satu klau nak telan ubat tu klau tak masuk2 dlam Tokak nih hah , memang Merana ! sumpah pahit . Memangla ubat kan ? Then , Asnawi kena mandi yang diberi ubat apetah . tapi kena sapu sebelum mandi , untuk menghilankan kuman ? Bakteria ? Maybe . tapi Alhamdulillah penyakit tu mcm kurang sikit . Okeh Asnawi tak bagi taw korng mcm mna penyakit ye ? bunda ye mcm . . Bintik-bintik besar . Doktor ckp bukan Chicken pop , Kudis buta , demam panas . doktor tak ada pun ckp bnda2 tu , dia cuma ckp benda nih kena selalu pada kanak-kanak je . Hah ! lagi kena sapu ubat sapu . memg la nama pun sapu kena la menyapu -.- Tapi Asnawi bersabar je . maga cepat sembuh . Please , sesiapa yang membaca doakan Asnawi cepat sembuh ok ! . terima kasih la klau sesiapa yang doakan Asnawi .


Kalaulah masa boleh patah balik , Memang Asnawi jaga KEBERSIHAN !

Background Pattern (Flower) #3

Author:asnawi hassim | Date:3/19/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Hye ! Assalamualaikum .
Tgah buat ape ? nak backgroung bunga tak ?
Nah amek , tinggalkan komen okeh ! 
Hope korang suke . heehe








Note : Click image untuk copy image URL

Background Pattern #2

Author:asnawi hassim | Date:3/19/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum ! Holla Holli Hullu ~
Harini nak share background Pattern , berpattern2 la , sume ade
, just enjoy ! tinggalkan komen ,okeh ?









Note : Click image untuk copy image URL

Letak haiwan dalam blog ?

Author:asnawi hassim | Date:3/15/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum .
Haii ! harini nak share letak binatang dalam blog nih .
just untuk perhiasan , okeh ! Korang nak ape ? Hemster ? labah2 ?
kura2 ? pun adee .
Hope korang enjoy . tinggalkan komen .





http://i600.photobucket.com/albums/tt88/Amalina_2009/ant.gif


Hemster


Embed Code

<object type="application/x-shockwave-flash" style="outline:none;" data="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/hamster.swf?" width="300" height="225"><param name="movie" value="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/hamster.swf?"></param><param name="AllowScriptAccess" value="always"></param><param name="wmode" value="opaque"></param></object>



Labah-labah


Embed Code

<object type="application/x-shockwave-flash" style="outline:none;" data="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/spider.swf?" width="300" height="200"><param name="movie" value="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/spider.swf?"></param><param name="AllowScriptAccess" value="always"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="scale" value="noscale"/><param name="salign" value="tl"/></object>



Kura-kura



Embed Code

<object type="application/x-shockwave-flash" style="outline:none;" data="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/turtle.swf?" width="300" height="200"><param name="movie" value="http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/112581010116074801021/turtle.swf?"></param><param name="AllowScriptAccess" value="always"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="scale" value="noscale"/><param name="salign" value="tl"/></object>



Penguins


Embed Code

<object type="application/x-shockwave-flash" style="outline:none;" data="http://penguinsgadget.googlecode.com/svn/trunk/penguins.swf?" width="300" height="200"><param name="movie" value="http://penguinsgadget.googlecode.com/svn/trunk/penguins.swf?"></param><param name="AllowScriptAccess" value="always"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="scale" value="noscale"/><param name="salign" value="tl"/></object>



Note : Ctrl + c untuk copy embed code , ape ? tak suka wrna tu ?
click SINI untuk korang setting wrna , okeh ? 

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...