Pemenang GA Photobooth Props

Author:asnawi hassim | Date:6/29/2013 | 10 000 je yang komen! v.v |
TAHNIAH !

Assalamualaikum ,perkara yang orang tertunggu2 selama ni , cewah haha .Asnawi nak umumkan pemenang GA Photobooth Props , yang berlangsung selama 18th May - 29th June ,Sory sebab Asnawi tukar tarikh ,sebab ada problem sikit .Pemenang ni walaupun guna random.org tapi sponsor yang buat . haha takda pilih kasih ,okey . Asnawi tak kenal pun sape2 yang join GA Asnawi ni ,sebab tu takpilih kasih ,so kalau nak menang .baik2 la dengan Asnawi | borak2 | komen kat entry . haha gedik pulak . tapi yg join sikit je :( takpe Asnawi first time .okey sampai masa ye untuk Asnawi umumkan pemenang GA ini .. ingat ye ada 3 pemenang sahaja :) oh sebelum tu click la site ni dulu 1 2 3 4 . mekaseh .

Pemenang Pertama :




Pemenang Kedua :




Pemenang Ketiga :



Check nombor awak di SINI

Pm disini SINI 


Amaran ! Tempoh Pm saya selama 2 minggu sahaja, jika lambat dari tempoh masa ,Hadiah boleh ditolak ! sekian .

Terima kasih kepada semua yg join GA Photobooth Props, segala sokongan kamu semua membuatkan Followers Asnawi meningkat ,mungkin Asnawi akan membuat GA or Segmen yang lain , terima kasih sekali lagi ..

Exchange Banner

Author:asnawi hassim | Date:6/15/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |



Copy and paste in your blog , sesiapa yang mahu Exchance
banner dengan Asnawi ? letak URL di komen .


willYOU readTHIS?create a gif here
Photobucket

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Author:asnawi hassim | Date:6/01/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |




Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013




Wahh ! hadiah best nih , cool la abang Nabeel :) I luv Photography .
harap-harap dapat ni . terbaikk

Click semua hati ini , korang pemurah !


             




ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...