Giveaway Rekaan Sendiri By Eymasu

Author:asnawi hassim | Date:7/29/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |

Click banner, Hadiah menarik!

Pre Raya GiveAway By Adam Faiz

Author:asnawi hassim | Date:7/29/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |


Click banner untuk join! , kalau Asnawi menang boleh bagi hadiah kat kakak|mak raya nanti ,hehe :)

Makin lama berpuasa Makin malas terawih?

Author:asnawi hassim | Date:7/26/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum wtb. Lagi 1 ejam lagi nak berbuka ni. That's why I wanna post a entry, cehh speaking pulak dia. Kome sume sihat tak? kalau sihat boleh baca entry Asnawi dgn menghayatikan nya. ok sudah mula karoot ni, sudah berapa lama kita berpuasa ? 17 hari dah .


Asnawi bnyak terbaca di fesbuk feed ramai yg cakap 'Makin lama berpuasa Makin malas terawih' ha! kenapa pulak ni. Asnawi pun ada jugak terasa MALAS tu. Tapi ada tempat jugak, kalau tak pergi sehari dua takpa la . Jangan sampai tak pergi langsung. Memangla solat terawih tu tak wajib, tapi marilah kita mencari dan kejar pahala yang besar dibulan Ramadhan ni. setakat ini jelah entry kali ni .Terima kasih hehe Assalamualaikum

Sila tegur kalau ada yg silap dari Assalamualikum pertama hingga akhir :)

Design 'Button Badge' AsnawiHassim

Author:asnawi hassim | Date:7/23/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum! apa khabar kawan, bunyi meriam|mercun bnyak bunyi kat luar. Asnawi seorang sahaja yang sibuk main laptop ni je hah. Jaga keselamatan okay, hati-hati jangan sampai meletop kat tangan,kaki segala angota badan korang sumelah .Malam ni Asnawi nak share satu topic.


Cun tak? tak? okay korang je yang hebat. haha gurau, masa tu Asnawi ada tempah Button badge ni kat satu page fesbuk ,ni saja suka2 jeAsnawi tempah. Asnawi nak bagi sesiapa yg sudi dijadikan hadiah sponsor,untuk GA atau Segmen orang yg Asnawi rasa nak jadi sponsor lah. Kalau korang baca ayat kat bawah tu, sebenarye tak ada kena mengena pun dengan 'I love Blogging' haha but ada lagi sikit :p


Hah! yang ni dah siap, ada banyak tu boleh lah cukup untuk hadiah sponsor. muaheheh
bye Assalamuaalikum .



GA Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Author:asnawi hassim | Date:7/19/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |

Clcik banner diatas untuk join^^ Asnawi dah buat semua syarat2 , harap dapat hadiah :)

GA Ramadhan Abylla

Author:asnawi hassim | Date:7/19/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |


Click banner ^^ ,wah comel hadiah ni nak 1st price . haha Terima kasih Abylla :)

4 kuih yang Asnawi suka bila berbuka puasa.

Author:asnawi hassim | Date:7/19/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum ,yahoo update blog! dah bersawang,berhabuk. Dah hari keberapa kita berpuasa? 11 hari dah. ok topic harini Asnawi nak share 4 kuih yang Asnawi gemar, suka makan bila berbuka puasa. Tak adalah banyak. jangan makan banyak sangat masa berbuka nanti dah kembung perut susah nak pegi terawih. hehe, selalu Asnawi ambil 8 rakaat sahaja, sebab banyak homework.


1. Samosa, kuih ni utama Asnawi gila2 suka sampai tak boleh kawal nafsu. haha dalam dia ada kentang . fuhh


2. Ketayap, yang ni pun sedap jugak. dalam dia ada kelapa menjilat jari wo.


3. Popia Basah! yang ni betul favourite Asnawi, bentuk macam ketayap. sedap mehh


4.Akhir sekali Pulut panggang, yang ni Asnawi pun suka tapi ade satu masalah bila Asnawi nak makan mesti ada satu bahagian yang keras sebab panggang terlalu lama , Asnawi suka yang lembut.

p/s : Sorry kalau tengok gambar ni terliur masa korang berpuasa, tak terniat nak sengaja tunjuk :) bye Assalamualaikum. bagi la komen sikit si comey >_<

                                                                                             Image from Google Image

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...