Merdeka!|TM

Author:asnawi hassim | Date:8/28/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, ditengah hari ini Asnawi nak post entry pasal Merdeka!‘Malaysiaku Berdaulat: Tanah Tumpahnya Darahku’ akan menjadi tema sambutan Hari Kemerdekaan negara yang ke-56 pada 31 Ogos tahun ini.
Nampak 31 ogos ini, ok nak cerita pada ahad 31 ogos tu , Sebenarnya sekolah Asnawi telah menjadi anak angkat TM ,jadi sekolah Asnawi ada pameran blog2 pelajar semua yang join, Asnawi pun terlibat ,pada haritu VIP dan segala pengerusi datang, dan interview tanya2 sume tulah, Asnawi pun kekok sebenarye,haha. but bukan blog ini yang di pamerkan, Asnawi ada 2 blog satu untuk personal lagi satu untuk sekolah. Assalamualaikum

Review tempahan Softly Shop

Author:asnawi hassim | Date:8/23/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |

RM 60 * PM HERE
CK 10154 ~ Long Sleeve Chiffon Jubah 
Color Available: Pink/Light Blue/Blue
Measurement: Length: 140cm Bust: 80-92cm Waist: 60-90cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Material : Chiffon With Full Inner Lining

POSTAGE : RM 7







HARGA ASAL RM 85
HARGA PROMOTION RM 80 sahaja


POSTAGE RM7(SM) / RM10 (SS)





Harga asal RM 98
Harga Promotion RM 95 *save rm3 

 
 APA2 TEMPAHAN BUAT DISINI 

Softly Shop Dress Giveaway

Author:asnawi hassim | Date:8/23/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |

Harap2 impian untuk beri kepada emak ku yang tersayang tercapai :) cehh



AsnawiHassim|Birthday|some gift?

Author:asnawi hassim | Date:8/22/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum, hai kawan-kawan! haha, pada pukul 12 malam ini hari jadii Asnawi menjelang. Saya suka saya suka -_- ,tadi masa kat sekolah semua kawan-kawan Asnawi senyap je dalam hati *takda sape ingat ke esok hari ape* memang belum lagi masa ye. Kalau tak Asnawi nak diam je, dah takboleh diam mulut ni, TERcakap *ESOK HARI APE!?* diorng semua pandang, pastu cakap Jumaat -.-' Asnawi cakap lagi *Apa tarikh harini!* ha mula diorng bisik2 haha, pastu ade sorang ckap fuyoo happy birhtday. Ada yang jahat ada yang ckp, haha esok bawak telur|tepung, siap list lagi, haha 

Eh-eh tak elok la jangan main baling telur,busuk kay ,haha ni adat kat sekolah pun memang selalu buat mcm tu. I think takda sape yang bagi kek ke ape, semakin Asnawi meningkat usia makin takda, hurh yang Asnawi tahu yang wish ucapan tu adee, haha babai dan Assalamualaikum :D


GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

Author:asnawi hassim | Date:8/21/2013 | 17 000 je yang komen! v.v |

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

  OMG! nak hadiahkan untuk hari jadi kakak Asnawi, konfem dia suka punya :D buat peluk.

My Choice of Magazine!

Author:asnawi hassim | Date:8/16/2013 | 6 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, Salam manis pembuka cerita. cewahh hari ini Asnawi ingin cerita kepada korang semua tentang "My Choice of Magazine" haha nampak tajuk nak gempak. Kebanyakan majalah daripadanya yang Asnawi suka adalah REMAJA dan YEZZ!,isu terkini majalah YEZZ! yang kini digabungkan dengan majalah REMAJA? haaa, Asnawi dapat tahu al-kisah ini dari fanpage YEZZ! sendiri. Asnawi gemar membaca kedua2 majalah. Memang mempunyai isi yang bagus dan mempunyai tutorial tudung,fesyen terkini dan macam2 lagi.
I think majalah kedua2 ni sama konsep tetapi kandungan yang berbeza ,itulah pendapat Asnawi tentang kedua2 majalah ini, but Awesome! ,Artis jemputan sering dipaparkan dimuka depan untuk tujuan orang ramai minat untuk membelinya, juga diselitkan tentang kisah2 blogger diMalaysia ini untuk berkongsi cerita ,pengalaman atau pendapat dari blogger2 lain.

Tips2 yang mengandungi didalam majalah ini juga meminati orang ramai untuk panduan kehidupan.Banyak koleksi majalah2 ini yang Asnawi kumpul, dengan tujuan untuk membaca semula isikandungan majalah ini. Majalah ini juga bantu Asnawi untuk menstailistakan diri Asnawi yang uopppss, gitu haha .

Kepada rakan2 jangan lepaskan peluang untuk membaca majalah yang cool mcm ini! dan tak lupa kepada syarikat karangkraft. I LOVE REMAJA and YEZZ! magazine. Jom kawan2 dapatkan majalah REMAJA sekarang! babai and Assalamualaikum :)

Doodle Raya (boy)

Author:asnawi hassim | Date:8/03/2013 | 8 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum ,raya semakin dekat semakin dekat semakin cepat semakin cepat semakin Asnawi exited! haha pagi yang panas dan bosan ni Asnawi nak hilangkan bosan dengan buat dodol raya ni. sedap taw, haha sorry ikutkan hati nak buat doodle perempuan sekali tapi x sempat. ni pun mengisi masa lapang je lah :) nah amek , tinggalkan komen kalau dah amek tu xD




Baju raya pun nak sama dengan blog!

Author:asnawi hassim | Date:8/03/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum, lagi 4 hari nak beraya! jangan suka2 sakan sangat yang tahun ni ada exam PMR,SPM dan selain exam. Beraya2 jugak okay ,Tak tahu kenapa tahun ni raya Asnawi exited sangat, haha tahun lepas biasa2, sebab baju raya Asnawi sama dengan warna template blog Asnawi, muaha best lah :) sebab yg request kat parent Asnawi ialah Muahammad Asnawi iaitu Asnawi ,haha saja putar belit kan :p happy lah jugak, sebab parrent Asnawi terima request dari Asnawi.

My mom cakap pagi raya kena bangun awal nak pergi Sembahyang raya. Haha tengoklah sape yang akhir sekali bangun. muaha konfem Asnawi, Asnawi dah dapat bayang pagi raya nanti mesti sejuk, wangi, hah dah pakai baju raya baru lagi fresh gitu.

Pergi beraya rumah sedara, bapak kepada mak Asnawi, mak kepada mak Asnawi. Sebab atuk Asnawi dah tiada :'( jom ramai2 sedekahkan Al-fatihah.

SELAMAT HARI RAYA!



6th Giveaway by Aimi Wardina

Author:asnawi hassim | Date:8/03/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |

Click banner to join! ,Hadiah menarik menanti :D

Tag : Aiesya | Hidayah

Dapat Kad Raya dari NabilaMedan

Author:asnawi hassim | Date:8/01/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, lagi berapa hari lagi nak raya ni? haha dah ramai orang sume nak tukar baru, baju baru langsir baru kalau boleh nak beli rumah baru. hehe nak cerita ni, Tadii masa Asnawi nak pergi sekolah. tengok2 kat peti surat ada bnyak surat, jadi Asnawi belet2 tgok ada surat untuk Asnawi ,tgok2 kat dalamnya ada kad raya dari kak NabilaMedan , hihi rasa lagi semangt untuk beraya. Ok


Ni lah dia kad raya yg kiut miut tu, Asnawi dapat dari segmen kak nabila sebenarye. Thanks kak Nabila :)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...