Anugerah dendam yang terindah Full Movie

Author:asnawi hassim | Date:9/27/2013 | 1 000 je yang komen! v.v |
Mengisahkan tentang Azman ( 30an ) Yang merupakan seorang anak Yang terkilan DENGAN Sikap ibunya memilih kasih DENGAN memberi kepada sepenuh Click Klik Penyengat adiknya Aril ( lewat 20an ). Segala kemahuannya Aril Akan dituruti oleh Yang ibunya Sedangkan Azman Pula Sering dipinggirkan dan dihina .


Konflik terjadi apabila kekasihnya , Izatul ditunangkan DENGAN adiknya dan Kehormat di Royal ITU Azman menyimpan dendam Sumatera membawa Diri ke Australia.

Suatu Bab Perkara Perkara Yang disangka berlembutlah , Izatul Yang 6 bulan mengandung , Terbang ke Australia UNTUK memujuk Azman Pulang ke Malaysia, menjenguk ibunya dan adiknya Yang Sedang tenat Akibat kemalangan jalan raya.

UNTUK mengelakkan Dirinya dibenci Azman, Izatul menceritakan SEGALA - galanya Penyengat Azman Untukmasalah perkahwinannya DENGAN Aril memandangkan Azman Masih Jogja menuduhnya mempermainkan Sumpah Janji cinta Acha . Izatul terpaka berkahwin DENGAN Aril UNTUK Dangdut malu kerana dia Telah dirogol Aril .

Sebuah filem Yang diterbitkan oleh Yang Global stesen dan dibawah TERANCAM Mohd Feroz Kadir Sumatera Skrip Yang Ditulis bergantung kepada keputusan Rozie Rashid Jogja Telpon Memberikan Sesuatu kelainan dan Pengalaman Cemerlang buat penonton DENGAN pelbagai Babak dramatik Yang diselitkan Khas buat tontonan umum .

Jadi Siapa Subjek kesudahan Kehidupan Azman YANG TELAH Melalui pelbagai rintangan Hidup ? Bagaimana Pula DENGAN Izatul Setelah Kematian suaminya ? Adakah dia kembali

Adnan Sempit 3 Full Movie

Author:asnawi hassim | Date:9/27/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |

ADNAN berjaya berkahwin NADIA dan Bobby akhirnya berkahwin Wawa. Mereka semua akhirnya bahagia bersama-sama ... tetapi tidak lama!

NADIA dan Wawa hamil! ADNAN gembira kerana dia akhirnya akan menjadi seorang bapa. Beliau bersedia untuk menjaga NADIA tetapi ternyata dia adalah orang yang mendapat demam pagi dan sebagainya. Wawa dan Bobby menjalani kehidupan yang sederhana dan dengan itu mempunyai beberapa masalah kewangan. Wawa marah pada Bobby kerana mereka tidak mempunyai wang yang cukup semasa mengandung dan buruh tidak lama lagi. ADNAN menjadi kawan baik meminjamkan Bobby wang. Tetapi Bobby tidak boleh meminta wang untuk Adnan lagi selepas dia mendapat menjerit oleh ADNAN yang begitu tertekan oleh NADIA. Bobby membuat keputusan untuk berlumba lagi.

KL Zombie Full Movie

Author:asnawi hassim | Date:9/27/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |

Selamat datang ke Malaysia. Negara yang kaya dengan adat resam ketimuran. Tetapi apakah yang akan berlaku jika rakyat kita tiba-tiba dikelilingi zombi? Kalendar lama bertukar baru. Aliff baru mengajak Sofia berkahwin. Ana bakal memulakan hari pertama sebagai cikgu. Kamarul akan bertanding dalam program TV realiti. Dan Nipis seronok di dalam dunianya sendiri. Mereka tidak tahu yang dunia yang mereka kenali bakal berakhir. Aman-damai menjadi kacau-bilau. Tamadun hancur. Rutin harian berubah dan hanya Nipis yang mampu menyelamatkan keadaan.

AsnawiHassim's blog in REMAJA?

Author:asnawi hassim | Date:9/26/2013 | 13 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, sihat? harini ini hari paling bersejarah dalam dunia blogging Asnawi, fuyoo, ape sejarah? -.- belum buat nota sejarah, haha ,kalini nak cerita pasai AsnawiHassim's blog in REMAJA?,betulkeni? 
betullah, lihat gambar dibawah >_<  memang tak percaya! blog Asnawi masuk majalah isu 01 okt ni. OMG!

ala comel2, haha ape yang comel hah? 


Asnawi dapat tahu Asnawi punya blog masuk majalah ni masuk 3 hari sebelum keluaran 01 okt,Thanks Remaja! bagi peluang kepada blog picisan ini mempamerkan blog dia in magazine,cewahh .haha oh my mom buat suprise pulak tu -.- balik sekolah senyum2 patu ckp Remaja~ Asnawi dah pikir, ni mestii...

CEPAT BELI MAJALAH REMAJA ISU 01 OKTOBER 2013 INI! HANYA RM5 -.-

Penyerahan Illustration by AsnawiHassim

Author:asnawi hassim | Date:9/20/2013 | 8 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, harini Asnawi nak serahkan Illustration untuk yg bertuah tu, tujuan Asnawi buat segmen tu bukan ye ape, Asnawi hanya nak pro kan diri bila ada tempaahn je, fuhh niat suci, haha nah ambil, bagi ulasan sekali kay :D kome copy link tu


  1. http://i.imgur.com/09wGk44.png (Syira Lokman)
  2. http://i.imgur.com/d6qcHas.png (Hannan)
  3. http://i.imgur.com/dYKA5cP.png (Zharif)
  4. http://i.imgur.com/nM0wLeA.png (Aisyah)
  5. http://i.imgur.com/WtT0SwD.png (Cahaya Jannah)
  6. http://i.imgur.com/4a5oMo2.png (Isabel Diaz)
  7. http://i.imgur.com/iciJj2s.png (Izzati Shaidi)
Maaf ini sahaja yang Asnawi mampu untuk buat,selebih 3 bukan masalah Asnawi yang tak nak buat mereka yang tak bagi gambar. komen sikit! ;)

Art Trade with Munirah

Author:asnawi hassim | Date:9/20/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, hey kawan! lama tak jumpa, haha esok cuti ,dah tahu. tunggu bulan 10 nak periksa! OMG ingat kan mula2 ada PBS je, haihh buat betul2 ,Asnawi nak buat art trade lagi , kali ini dgn munirah.
nah ni untuk munirah ;) haha


Khas untuk Munirah, hihi bai Assalamualaikum

T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY!

Author:asnawi hassim | Date:9/16/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |


Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013

Art Trade with Dayang Deno

Author:asnawi hassim | Date:9/14/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, wee cuti tiga hari! haha sehari je pun -.-. Harini Asnawi nak buat art trade lagi, kalini dengan kawan baru Asnawi, Dayang Deno. hee nah ni untunk Dayang



Bagi sesiapa yang mahu art trade dengan Asnawi Pm di page ;)

Art Trade with Zakie Azid

Author:asnawi hassim | Date:9/12/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, lama dah tak update maklumlah budak sekolah, haha budak sekolah busy ae? SERIOSLY! hari2 ade PBS, sokayy.

Harini nak post pasal Art trade ngn Zakie azid, buat masa ni zakie seorang je yang Asnawi nak art trade, sebab baru mula2 jejak doodle blog ni, haha tgok yang ini dari zakie azid!


Comelkan? ade A for Asnawi|H for  Hassim


Yang ini dari Asnawi sendiri!
see ade huruf Z untuk Zakie! btw Asnawi dah lukis lama, tunggu zakie balas je, haha! >_< Assalamualikum.

Tempahan baru update!

Author:asnawi hassim | Date:9/06/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Tempahan baru dah update, Illustration tadi my sister request dia nak illustration, dia minak sebab dia ingat Asnawi tahu buat doodle sume tuh, dia nak yg cool, cool ke? haha 



Click SINI untuk detail lagi.

COPYRIGHT© Belog AsnawiHassim
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan melalui
Email : asnawihassim88@gmail.com

Cara atasi masalah tidur dalam kelas

Author:asnawi hassim | Date:9/03/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, harini Asnawi nak share kat kawan semua cara untuk atasi masalah tidur dalam kelas, kebanyakkan yang tidur dalam kelas ini budak-budak asrama, haha jangan tipu lah yang duduk tu, sebab Asnawi pernha lalui masa form 1, puncanye selalu tidur lewat malam. hahu kat sini ade 4 cara sahaja


1.Tidur Awal
Kamu kena tidur awal jangan selalu nak overnite je, haha dalam sehari kita kena tidur kira-kira 5-8 jam.

2.Minum air masak
Air masak kamu kena minum banyak dalam harian, ini faktor utama sebab ngantuk.

3.Makan gula-gula
Sebenarye tidak dibenarkan makan dalam kelas, gula2 sume nih, tapi kena cover la, jangan kunyak , cer kemam hisap je, nak beli pun jangan perisa strawbery gitu, beliy ang HACKS haha Hanya Aku Cinta Kau Seorang, merepek.

4.Senam Ringan
Sebelum tunggu cikgu masuk kelas tuh, cer senam sikit, geleng kepala semuar tu, mcm selalu kita buat pagi2 tu, jangan sampai bukak lagu poco-poco sudah, haha

Sharing is caring Assalamualaikum :)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...