Tahniah ku Ucapkan!

Author:asnawi hassim | Date:10/18/2013 | 6 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, dah lama Asnawi tak update, heh manade lama. Asnawi nak cerita pasal page Photobooth Props ni, memng Asnawi bangga lah sebab admin ye kakak Asnawi, hehe. pasal masuk dalam rancangan Assalamualaikum di Tv Al-hijrah. sebelum pihak al-hijrah tu inbox kakak Asnawi dia inbox page Asnawi, mana taknya pelik dia tengah carik pasal photobooth prop, yg dia inbox Asnawi, Asnawi kata doodle? dia konfius haha, tengok ini




Las2 Asnawi bagi link Photobooth Props tu, Asnawi dah tgok kat tv, pengacara ye dah la (Irma Hasmie), lagi best woo, hehe nah kalau nak tgok. bai Assalamualaikum


Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

Author:asnawi hassim | Date:10/09/2013 | 1 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum :) harini Asnawi nak cakap sikit je, haha :3 Asnawi dah join Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda ni, huhu 



Haha mcam ni jelah ;) harap menang 

Header Oktober!

Author:asnawi hassim | Date:10/08/2013 | 6 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, sihat? bulan oktober bulan pelajar form 3 PMR, Asnawi budak form 2 je :3 haha bosan dan bosan, kat sekolah mcm tak belajar ^_^ , ok harini Asnawi ade tukar Header, sebab bosan kan, nak perubahan sikit, hari2 jenguk style same je, ha tgok yang dulu punya dgn sekarang! :)


=

 

Apa pendapat korang? komen sikit ^_^ lala

Chibi Doodle Colourfull

Author:asnawi hassim | Date:10/05/2013 | 11 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, harini Asnawi nak bagi freebies doodle , yipii ^_^ yelah memandangkan Asnawi dah nak periksa akhir tahun ni, saja suke2 nak bagi korang doodle ciut miut ni . haha doakan Asnawi berjaya ya mudahkan menjawab soalan tu nanti ;)


Haha baru belajar susun doodle mcm model je, lala :p




Haha ape komen korang? bagi kamen sikit biar Asnawi dapat tahu ape kekurangannya lagi ^_^




ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...