Freebies Doodle muslimah and cat

Author:asnawi hassim | Date:1/12/2014 | 7 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum semua ^^ malam ni nak happykan korang, Asnawi buat freebies doodle muslimah pakai telekung pegang kucing. maaflah kalau tak seberapa nak cantik. :3 , dan sesiapa yang nak request warna lain, komen je untuk malam ni je hari lain takda ,hoo

nak size asal, click image dulu , semua dah transparent





Sekian w'salam ^^v peace yow!

Sebab niat terpaksa nak lari

Author:asnawi hassim | Date:1/08/2014 | 10 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, dikesempatan ini Asnawi nak berkongsi cerita pasai sekolah Asnawi 2014, Haha dah form3 ~ bangga , dah cerita pasai sekolah ni nak cerita pulak tentang merentas desa, fuyoo pelajar sekolah kena merentas semua desa, padahal lumba lari je T_T , tapi ini latihan je 3km,yg betul Asnawi tak tau :3 

yang peliknye betulke turun 1kg? #_# Hoho ,ni lukisan je. Asnawi tak mncarut pun..................kut.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...