Kalau mimpi tu jadi kenyataan

Author:asnawi hassim | Date:3/08/2014 | 5 000 je yang komen! v.v |
Hai Assalamualaikum geng! firstly nak ucap salam takziah for penumpang MAS MH370 KL-Beijing, if dia hilang or terhempas Asnawi tak tau kita berdoa dia selamat sahaja :'( .Mari sama2 kita aminn kan. Sorry sebab Asnawi ddah tak aktif blogging sangt ,habis rating turun T_T hoho. takpa Asnawi

haha you see that? kalau mimpi tu jadi kenyataan, Asnawi nak bat yg terbaik untuk exam tahun ni. dia sebenarya kalau nak berjaya dapat A+ kena berusaha+berdoa itu aje. Asnawi nasihat kat diri Asnawi juga dan kawan2. kita berusaha mati-matian last berdoa, Allah S. akan makbulkan if sesiapa yang berdoa , and do not giveup :) Assalamualaikum. Goodnight Tata


ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...