Kalumpang Resort

Author:asnawi hassim | Date:6/12/2014 | 0 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum ,haha dah tak kenal la tu? memang sangat sangat Asnawi cakap yang blog ni berhabuk/bersawang, haha siapa kesah. cuti hai cuti, seriosly bosan 2 minggu setengah beb. haha haha

Dah last week baru mak Asnawi ajak pergi jalan-jalan haha tak apa lah, janji pergi luangkan masa bersama keluarga untuk meniratkan hubungan silaturrahim, haha ayat kau~

Haritu abang Asnawi baru beli camera canon, bukan DSLR tapi ada sikit jelah yang HD, Jadi dia pergi Selfie sini sana Asnawi pun pergi join sekali lah, Mak Asnawi ajak pergi Kalumpang Resort. Asnawi tak tau tempat tu ada apa yang Asnawi tau Air  Terjun. Best wo! kalau nak pergi tu kena tengok-tengok jugak kalau ada berita pasal kencing tikus ke apa, Asnawi dah buat vedio masa Asnawi dengan parent kat sana, tapi yang banyak gambar Asnawi dengan diorng berdua tu.haha memang gila-gila!

Fifa world cup brazil! malam ni, nak cakap Asnawi tengok memang tak arhh,haha nak cakap minat tak jugak,ada la sikit, haha tapi Asnawi suka lagu Pitbull tu dow 'We Are One (Ole Ola)'



okey bai Assalamualaikum, selamat malam :)


  

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...