Kalumpang Resort

Author:asnawi hassim | Date:6/12/2014 | 0 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum ,haha dah tak kenal la tu? memang sangat sangat Asnawi cakap yang blog ni berhabuk/bersawang, haha siapa kesah. cuti hai cuti, seriosly bosan 2 minggu setengah beb. haha haha

Dah last week baru mak Asnawi ajak pergi jalan-jalan haha tak apa lah, janji pergi luangkan masa bersama keluarga untuk meniratkan hubungan silaturrahim, haha ayat kau~

Haritu abang Asnawi baru beli camera canon, bukan DSLR tapi ada sikit jelah yang HD, Jadi dia pergi Selfie sini sana Asnawi pun pergi join sekali lah, Mak Asnawi ajak pergi Kalumpang Resort. Asnawi tak tau tempat tu ada apa yang Asnawi tau Air  Terjun. Best wo! kalau nak pergi tu kena tengok-tengok jugak kalau ada berita pasal kencing tikus ke apa, Asnawi dah buat vedio masa Asnawi dengan parent kat sana, tapi yang banyak gambar Asnawi dengan diorng berdua tu.haha memang gila-gila!

Fifa world cup brazil! malam ni, nak cakap Asnawi tengok memang tak arhh,haha nak cakap minat tak jugak,ada la sikit, haha tapi Asnawi suka lagu Pitbull tu dow 'We Are One (Ole Ola)'



okey bai Assalamualaikum, selamat malam :)


  

Kalau mimpi tu jadi kenyataan

Author:asnawi hassim | Date:3/08/2014 | 5 000 je yang komen! v.v |
Hai Assalamualaikum geng! firstly nak ucap salam takziah for penumpang MAS MH370 KL-Beijing, if dia hilang or terhempas Asnawi tak tau kita berdoa dia selamat sahaja :'( .Mari sama2 kita aminn kan. Sorry sebab Asnawi ddah tak aktif blogging sangt ,habis rating turun T_T hoho. takpa Asnawi

haha you see that? kalau mimpi tu jadi kenyataan, Asnawi nak bat yg terbaik untuk exam tahun ni. dia sebenarya kalau nak berjaya dapat A+ kena berusaha+berdoa itu aje. Asnawi nasihat kat diri Asnawi juga dan kawan2. kita berusaha mati-matian last berdoa, Allah S. akan makbulkan if sesiapa yang berdoa , and do not giveup :) Assalamualaikum. Goodnight Tata


Freebies Doodle muslimah and cat

Author:asnawi hassim | Date:1/12/2014 | 7 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum semua ^^ malam ni nak happykan korang, Asnawi buat freebies doodle muslimah pakai telekung pegang kucing. maaflah kalau tak seberapa nak cantik. :3 , dan sesiapa yang nak request warna lain, komen je untuk malam ni je hari lain takda ,hoo

nak size asal, click image dulu , semua dah transparent





Sekian w'salam ^^v peace yow!

Sebab niat terpaksa nak lari

Author:asnawi hassim | Date:1/08/2014 | 10 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, dikesempatan ini Asnawi nak berkongsi cerita pasai sekolah Asnawi 2014, Haha dah form3 ~ bangga , dah cerita pasai sekolah ni nak cerita pulak tentang merentas desa, fuyoo pelajar sekolah kena merentas semua desa, padahal lumba lari je T_T , tapi ini latihan je 3km,yg betul Asnawi tak tau :3 

yang peliknye betulke turun 1kg? #_# Hoho ,ni lukisan je. Asnawi tak mncarut pun..................kut.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...