Segmen : Jom Blogwalking

Author:asnawi hassim | Date:12/23/2013 | 24 000 je yang komen! v.v |
JOM JOIN, CLICK BANNER :)
Hadiah:
RM50 x 1 top referral
RM50 x 2 cabutan bertuah

24 comments:

Muhamad Wafi Remli said...

Good Luck!

ainiezulaikha said...

nak shawl + cash + brgn brnilai RM30 ? jom join sini :http://ainiezulaikha.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-5-bulan-by-eka.html

Dayangku Nurul Haziqah said...

Assalamualaikum! dari segmen yg sama :D http://daygchubby.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
follow done. isi tabung nuffnang pun done jugak..
hehe..
all the best!

http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

yana aina said...

Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

nazlyizan.blogspot.com

Cik Siti MAR said...

datang singgah sini dari segmen yang sama.. follow juga.. =]

Nurin_KM said...

http://nurinadrianafazli.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Heii .. Kite geng dari segmen yg same , kan ? So, jom blogwalking & follow @ Blog saye ..^_^

Pha Is said...

datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

jemput join simple segmen saya..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

sha dhira said...

Shad datang terjah dari segmen yang sama. Hepy blogging!
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Brutal Comel said...

Assalam, BC bw and follow here dari segmen yg sama ^_^ happy blogging ya? ;) http://brutal-comel.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

^^eKaTiKaH^^ said...

dari segmen yg sama. hai hai hai :)

Atif Farhah said...

blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

Saya dari segmen yang sama http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

iaitu segmen "JOM BLOGWALKING" so eloklah kiranya kita blogwalking ke blog kawan-kawan yg lain.. ya tak? hihi.. sesuai sangat lah dengan segmen ni..

HAJAR said...

Datang dari segmen yg sama.. ^^
Selamat berkenalan.

http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

HAJAR said...

Datang dari segmen yg sama.. ^^
Selamat berkenalan.

http://aejarstories.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

shahida rahim said...

salam perkenalan!dari segmen yg sama ;)
follow me back http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

Ratu Lizzie said...

Saya dari segmen yang same ! Rajin2 lah lawat blog saya !

http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

miya amira said...

singgah sini...
dari segmen yang sama...
jemput ke blog saya...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Nur Shafiq said...

Shafiq datang follow sini #523 , dari segmen yang sama,jemput follow blog shafiq A Gentleman To Be

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

Dzureen Darwis said...

Dari segmen yang sama :) done follow. Lawatilah dzureendarwis.blogspot.com :)

nana kimie said...

singgah dari segmen yang sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

Mime MF said...

Dari segmen yang sama. Jom singgah~ : Jom Blogwalking

sYiRa LoKMaN said...

singgah dan follow dari segmen jom blogwaking jugaaa :)
terjah blog ye...ada banyak giveaway menarik utk anda join ^_^
thanks ! :)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...