Kalau mimpi tu jadi kenyataan

Author:asnawi hassim | Date:3/08/2014 | 5 000 je yang komen! v.v |
Hai Assalamualaikum geng! firstly nak ucap salam takziah for penumpang MAS MH370 KL-Beijing, if dia hilang or terhempas Asnawi tak tau kita berdoa dia selamat sahaja :'( .Mari sama2 kita aminn kan. Sorry sebab Asnawi ddah tak aktif blogging sangt ,habis rating turun T_T hoho. takpa Asnawi

haha you see that? kalau mimpi tu jadi kenyataan, Asnawi nak bat yg terbaik untuk exam tahun ni. dia sebenarya kalau nak berjaya dapat A+ kena berusaha+berdoa itu aje. Asnawi nasihat kat diri Asnawi juga dan kawan2. kita berusaha mati-matian last berdoa, Allah S. akan makbulkan if sesiapa yang berdoa , and do not giveup :) Assalamualaikum. Goodnight Tata


5 comments:

Wafi Remli said...

Semoga berjaya dunia dan akhirat

asnawi hassim said...

@wafi Remli: aminn :)

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Tutorial cara kedua utk follow blog pun disediakan :)

eyqa yushaiza said...

all the best for your exam. Allah is always with you :DD

twinscraftlife said...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...