Pemenang GA Photobooth Props

Author:asnawi hassim | Date:6/29/2013 | 10 000 je yang komen! v.v |
TAHNIAH !

Assalamualaikum ,perkara yang orang tertunggu2 selama ni , cewah haha .Asnawi nak umumkan pemenang GA Photobooth Props , yang berlangsung selama 18th May - 29th June ,Sory sebab Asnawi tukar tarikh ,sebab ada problem sikit .Pemenang ni walaupun guna random.org tapi sponsor yang buat . haha takda pilih kasih ,okey . Asnawi tak kenal pun sape2 yang join GA Asnawi ni ,sebab tu takpilih kasih ,so kalau nak menang .baik2 la dengan Asnawi | borak2 | komen kat entry . haha gedik pulak . tapi yg join sikit je :( takpe Asnawi first time .okey sampai masa ye untuk Asnawi umumkan pemenang GA ini .. ingat ye ada 3 pemenang sahaja :) oh sebelum tu click la site ni dulu 1 2 3 4 . mekaseh .

Pemenang Pertama :




Pemenang Kedua :




Pemenang Ketiga :



Check nombor awak di SINI

Pm disini SINI 


Amaran ! Tempoh Pm saya selama 2 minggu sahaja, jika lambat dari tempoh masa ,Hadiah boleh ditolak ! sekian .

Terima kasih kepada semua yg join GA Photobooth Props, segala sokongan kamu semua membuatkan Followers Asnawi meningkat ,mungkin Asnawi akan membuat GA or Segmen yang lain , terima kasih sekali lagi ..

10 comments:

Farhain Azmi said...

ala takda rezeki. tahniah kpd semua pemenang

Arni vanilla said...

Takde rezeki . Tahniah kepada pemenang

Dianaa said...

tahniah semua :)

asnawi hassim said...

Cuba lagi ! :)

zeera rahman said...

alhamdulillah menang tempay kedua!! :)

zeera rahman said...

asnawi, zeera bg detail kt twitter ye sebab fb ade problem... :(

asnawi hassim said...

https://twitter.com/AsnawiHassim

nah .

Nurin said...

nombor dah dekat2 sangat. takda rezeki. tahniah semua :)

tenku butang said...

tahinah kepada pemenang..

hai.. salam kenal,
follower no.160
done follow sini,
jom follow teman yea ..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Ieyra Ghani said...

tahniah U.U walaupun saya tak menang..hee

pencarian sponsor! berminat ? hope sudi sponsor :)


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...