4 kuih yang Asnawi suka bila berbuka puasa.

Author:asnawi hassim | Date:7/19/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum ,yahoo update blog! dah bersawang,berhabuk. Dah hari keberapa kita berpuasa? 11 hari dah. ok topic harini Asnawi nak share 4 kuih yang Asnawi gemar, suka makan bila berbuka puasa. Tak adalah banyak. jangan makan banyak sangat masa berbuka nanti dah kembung perut susah nak pegi terawih. hehe, selalu Asnawi ambil 8 rakaat sahaja, sebab banyak homework.


1. Samosa, kuih ni utama Asnawi gila2 suka sampai tak boleh kawal nafsu. haha dalam dia ada kentang . fuhh


2. Ketayap, yang ni pun sedap jugak. dalam dia ada kelapa menjilat jari wo.


3. Popia Basah! yang ni betul favourite Asnawi, bentuk macam ketayap. sedap mehh


4.Akhir sekali Pulut panggang, yang ni Asnawi pun suka tapi ade satu masalah bila Asnawi nak makan mesti ada satu bahagian yang keras sebab panggang terlalu lama , Asnawi suka yang lembut.

p/s : Sorry kalau tengok gambar ni terliur masa korang berpuasa, tak terniat nak sengaja tunjuk :) bye Assalamualaikum. bagi la komen sikit si comey >_<

                                                                                             Image from Google Image

2 comments:

Syaa Ffend said...

Awesome ! Samosa , love it . Aku tak suke ketayap .

Asnawi said...

OH ,sebab manis kut.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...