AsnawiHassim's blog in REMAJA?

Author:asnawi hassim | Date:9/26/2013 | 13 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, sihat? harini ini hari paling bersejarah dalam dunia blogging Asnawi, fuyoo, ape sejarah? -.- belum buat nota sejarah, haha ,kalini nak cerita pasai AsnawiHassim's blog in REMAJA?,betulkeni? 
betullah, lihat gambar dibawah >_<  memang tak percaya! blog Asnawi masuk majalah isu 01 okt ni. OMG!

ala comel2, haha ape yang comel hah? 


Asnawi dapat tahu Asnawi punya blog masuk majalah ni masuk 3 hari sebelum keluaran 01 okt,Thanks Remaja! bagi peluang kepada blog picisan ini mempamerkan blog dia in magazine,cewahh .haha oh my mom buat suprise pulak tu -.- balik sekolah senyum2 patu ckp Remaja~ Asnawi dah pikir, ni mestii...

CEPAT BELI MAJALAH REMAJA ISU 01 OKTOBER 2013 INI! HANYA RM5 -.-

13 comments:

Aiesya Fendie said...

Cipisan ? Hahaha ! Ok , kurang ajar gelak tu . Picisan dear xDD

asnawi hassim said...

@Aiesya Fendie: Thanks, sebab tegur ;)

Adam Faiz said...

Tahniah Asnawi =)

Hidayah Suhailee said...

wah! tahniah nawi...

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

Tahniah!

tarmizi said...

Jelesnyer aku...

Jebon said...

wow tahniah

tenku butang said...

wahh tahniah! bagusss..

asnawi hassim said...

Terima Kasih semua! :)

Anis Farhana said...

Wahh, tahniah :D

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh. tahniah2. :)

Rabiatul Adawiyah said...

Tahniah. :)

Wafi Remli said...

Masa umur saya sebaya awak sekarang tak pernah kenal pun blog...

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...