Tahniah ku Ucapkan!

Author:asnawi hassim | Date:10/18/2013 | 6 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, dah lama Asnawi tak update, heh manade lama. Asnawi nak cerita pasal page Photobooth Props ni, memng Asnawi bangga lah sebab admin ye kakak Asnawi, hehe. pasal masuk dalam rancangan Assalamualaikum di Tv Al-hijrah. sebelum pihak al-hijrah tu inbox kakak Asnawi dia inbox page Asnawi, mana taknya pelik dia tengah carik pasal photobooth prop, yg dia inbox Asnawi, Asnawi kata doodle? dia konfius haha, tengok ini




Las2 Asnawi bagi link Photobooth Props tu, Asnawi dah tgok kat tv, pengacara ye dah la (Irma Hasmie), lagi best woo, hehe nah kalau nak tgok. bai Assalamualaikum


6 comments:

Ed. said...

wah . untungnye . tak sabar nak tengok Assalamualaikum .

asnawi hassim said...

@Ed.: untung2, tapi rancangan tu dah lepas, huhu boleh tgok kat link tu

ifharz fizo said...

untungnyaa ^^ wish your luck btw salam singgah sini mintak awak komen sikit baju baru blog paan ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/new-design.html

ifharz fizo said...
This comment has been removed by the author.
ifharz fizo said...

untungnyaa ^^ wish your luck btw salam singgah sini mintak awak komen sikit baju baru blog paan ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/new-design.html

Hidayah Suhailee said...

wah.. bestnya.. tahniah yaya ucapkan pada kakak nawi tuh.. :)

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...