Pencarian Sponsor

Author:asnawi hassim | Date:11/04/2013 | 0 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum, apa khabar semua! >_<  cuti semakin dekat, jadii Asnawi bercadang nak buat Giveaway! dah lama tak buat Giveaway, hehe Asnawi sedang mencari sponsor untuk GA yg akan datang ini. ciri-ciri untuk join jadi sponsor GA ni, lihat dibwah


Asnawi sedang mencari sponsor yang mensponsorkan barang-barang blog,pakaian,topup,novel dan lain-lain, Anda boleh rujuk contoh barangan sponsor seperti dibawah :

TOPUP
  • RM5/RM10 dan topup harga lain (hanya 3 orang dicari!) tinggal seorng lagi*
ITEM BLOG
  • Doodle/Edit full blog dan lain-lain
  • Review blog 
ITEM LAIN
  • Baju/Shawl/Dress dan lain-lain pakaian
  • Aksesori
  • Novel atau buku
  • keychain
  • Dan Lain-lain
Jika berminat boleh Inbox Asnawi di Page:

Dan hantarkan detail ini:
Nama: 
Barang untuk disponsor:
untuk berapa orang:
Syarat-syarat:
(Kalau syarat ingin click link,hanya 2 link sahaja :D)

Apa faedah aabila anda menjadi sponsor?
  • Trafik blog anda menigkat!
  • Followers anda juga meningkat 
  • likers fanpage anda akan naik.
JADI APA TUNGGU LAGI? INBOX CEPAT :)

No comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...