I got you !

Author:asnawi hassim | Date:3/26/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum ! hello holla , sihat tak ? post yang lepas pasal kaki Asnawi tu kan ? hahaa da baik ! alhamdulillah , benda ye boleh dikopek pulak , sebab Asnawi sapu ubat tu dia jadi .. arhh malas la cita , sekrang ni post bukan pasal kaki tu post kali nih pasal tu . . tu ? I GOT YOU apa yang i got you ye ?
hehee , Asnawi cuti sekolah bosann nih , Asnawi cuba2 download paint tool SAI , sebenarye Asnawi da pernah download benda tu tapi Asnawi terdeleted memg frust gilee dowh , tak dapat buat doodle da tapi sekarang boleh ! dapat peluang kedua DOODLE by AsnawiHassim .

Mcam over je aku nih , never mind Asnawi nak buat doodle ! doodle ! doodle ! yang kat atas tu tak seberapa la sangat , sebab Asnawi tak guna mouse , mouse Asnawi rosak tah kenapa Jahanem sanagt , JANGAN BELI BARANG BUATAN CHINA* cewahh bagi nasihat kat orang pulak , apelak

Lepas nih korang rasa patutkan Asnawi buat 'Tempahan Doodle' ? seriosly ? patut kah , tengokla Asnawi fikir-fikir kan dulu , sebab FREEBIES,TEMPAHAN yang lain tu sikit jea pun pening kepala otak Asnawi . btw Asnawi da memg ade pun kawan yang mintak doodle dari Asnawi , Asnawi ckp xde Paint tool Sai jea , dia pun buat muke -.-' ****

What ? kenapa tak download ADOBE PHOTOSHOP ? ,sebenarye memang Asnawi nak download pun , cuma . . cuma ? eh2 salah type . Sebenarye Asnawi da download cuma .. terdelete jugak mcam paint tool sai tu , arhhh -..-'  photoshop nih mcm pening nak guna , tapi kalau da biasa senang jea , hahaa lantak la , paint tool SAI pun jadi la , satu kekurangan kat paint tool sai adelah tak boleh TRANSPARENT tapi Asnawi ada jalan penyelesaian yea , ape dia ? ha . . Asnawi da siap Doodle tu save then asnawi pegi PIXLR.FREE ONLINE PHOTO EDITOR , hahaa seng keja Asnawi , benda tu sama jea mcm Photoshop , tak penigkan sngat , tapi photoshop ada lebih la . Hmmmm*

Okeh ! sampai sini jea post kali nih , hope korang enjoy bace ye ! bubye

3 comments:

ssllee96 said...
This comment has been removed by the author.
yaya c domo said...

alhamdulillah.. :)

Owner said...

Thanks ! :D

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...