Akademi Fantasia 2013 !

Author:asnawi hassim | Date:5/28/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum , Haii semua , sudah makan ? Haii , Asnawi tak penat ke hah ? Tengah hari panas-panas mcm nih kalau keluar mesti hitam , haha -.- okeh , nak cita nih . tadi Asnawi tengah tgok TV , cerita ntah ape nama tu , patu mase iklan TV tu , ade iklan AKADEMI FANTASIA 2013 , Asnawi pun buat muka dengn takde perasaan tetiba tersenyum , sebab teruja gila tengok iklan dia , Simbol AF pun sudah tukar , *mcam exited sngat jea aku nih* haha , Rasa mcam nak masuk ,Cehh tapi suara mcm aku nih nak masuk ? harammm . ala aku baru budak lagi , budak ke ? 

Ade jugak cerita yang best kat televios tu , kalau tak semua pelik-pelik , mesting rating cerita tu tak naik , haha aku kutuk pulak , cuba aku buat ? *ntah pape* ._.

Hah lagi satu Sesiapa yang belum join GA Asnawi , tolong join ok ? Click SINI jangan la pandang rendah . kalau followers Asnawi sikit pastu buat GA , nanti orang cakap 'Eley ,ntah betoi ke bagi hadiah nih' *bukan kornag yang comel tu* , haha bodek nampak . Asnawi betul la bagi hadiah tu .

Sampai sini sahaja entr kali nih , Bubye :*

                                                     
                                                                                                        Click semua hati ini , korang pemurah !

             





2 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...