Design 'Button Badge' AsnawiHassim

Author:asnawi hassim | Date:7/23/2013 | 4 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum! apa khabar kawan, bunyi meriam|mercun bnyak bunyi kat luar. Asnawi seorang sahaja yang sibuk main laptop ni je hah. Jaga keselamatan okay, hati-hati jangan sampai meletop kat tangan,kaki segala angota badan korang sumelah .Malam ni Asnawi nak share satu topic.


Cun tak? tak? okay korang je yang hebat. haha gurau, masa tu Asnawi ada tempah Button badge ni kat satu page fesbuk ,ni saja suka2 jeAsnawi tempah. Asnawi nak bagi sesiapa yg sudi dijadikan hadiah sponsor,untuk GA atau Segmen orang yg Asnawi rasa nak jadi sponsor lah. Kalau korang baca ayat kat bawah tu, sebenarye tak ada kena mengena pun dengan 'I love Blogging' haha but ada lagi sikit :p


Hah! yang ni dah siap, ada banyak tu boleh lah cukup untuk hadiah sponsor. muaheheh
bye Assalamuaalikum .



4 comments:

yaya c domo said...

:) comel blog ni.. huahua.. lama tak lawat2 sini..

Asnawi said...

@yaya c domo Hehe, Thanks yaya

Mionica Pic said...

comell la button tuu nak stu boleh huhu

Asnawi said...

@Mionica Pic Nak? hehe

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...