New Commision: AsnawiHassim Font

Author:asnawi hassim | Date:11/06/2013 | 3 000 je yang komen! v.v |
Assalamualaikum. harini Asnawi buat new commision yang ramai tanya mcam mana buat,macam cantik je, macam comel je :D ada yang tanya takda buat tempahan ke? OMG masyukk ohh kalau macam tu Asnawi buatlah, sebab ramai request. tapi sedap-sedap je bagi nama font sendiri

Click >SINI<
COPYRIGHT© Belog AsnawiHassim

Kepada yang berminat boleh membuat tempahan melalui

Email : asnawihassim88@gmail.com






3 comments:

Mia Liana said...

cantik ni... kreatifnya..

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

asnawi hassim said...

@Mia Liana: Kak Mia kalau nak tempah pun boleh :) hee

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...