Baju raya pun nak sama dengan blog!

Author:asnawi hassim | Date:8/03/2013 | 2 000 je yang komen! v.v |

Assalamualaikum, lagi 4 hari nak beraya! jangan suka2 sakan sangat yang tahun ni ada exam PMR,SPM dan selain exam. Beraya2 jugak okay ,Tak tahu kenapa tahun ni raya Asnawi exited sangat, haha tahun lepas biasa2, sebab baju raya Asnawi sama dengan warna template blog Asnawi, muaha best lah :) sebab yg request kat parent Asnawi ialah Muahammad Asnawi iaitu Asnawi ,haha saja putar belit kan :p happy lah jugak, sebab parrent Asnawi terima request dari Asnawi.

My mom cakap pagi raya kena bangun awal nak pergi Sembahyang raya. Haha tengoklah sape yang akhir sekali bangun. muaha konfem Asnawi, Asnawi dah dapat bayang pagi raya nanti mesti sejuk, wangi, hah dah pakai baju raya baru lagi fresh gitu.

Pergi beraya rumah sedara, bapak kepada mak Asnawi, mak kepada mak Asnawi. Sebab atuk Asnawi dah tiada :'( jom ramai2 sedekahkan Al-fatihah.

SELAMAT HARI RAYA!



2 comments:

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...