GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

Author:asnawi hassim | Date:8/21/2013 | 17 000 je yang komen! v.v |

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

  OMG! nak hadiahkan untuk hari jadi kakak Asnawi, konfem dia suka punya :D buat peluk.

17 comments:

DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA Farisha..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar ..sebelum tu, dah baca ke entry tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

Starniea_Ahaaw said...

Salam perkenalan dan good luck...

Jemput join GA saya jgak....

http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

alieff said...

Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
Nice one. Good luck ya tuan blog!

Jemput singgah blog alieff:
MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Ummimanje said...

Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

ain. said...

goodluck :) dr GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ? nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yg sama :) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw let's join this super duper awesome giveaway ! :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR GERGASI )

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) said...

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . Hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal said...

Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besar tu. Aamiin :)

Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Cahaya syurGa said...

dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...